日本語教室 in 黒部 -Japanese Language Class-

[更新日:2017年04月07日]

地域在住の外国人の皆さま
Attention all local foreign residents!

ねんど      にほんごきょうしつ    くろべ                  し
H29年度【日本語教室in黒部】のお知らせ

- Japanese Language Class in Kurobe -

にほんご    まな     つか                         たの    あんしん    にほん     せいかつ    おく
やさしい日本語を学び、使いながら、もっと楽しく、 安 心 して日本での生 活 を 送ることができるように、

いっしょ   べんきょう
一  緒に  勉  強 しませんか?

Would you like to have an easier, more enjoyable life in Japan?  How about trying some Japanese lessons where you can learn and use simple Japanese?

こうざ        ちいき  す    にほんご             みな     しどう
講座では、地域に住む日本語ボランティアが皆さんの指導にあたります。
We are now hosting a course in Japanese for local foreign residents taught by local volunteers.

にほんご              だいじょうぶ
カタコトの日本語しかわからなくても大 丈 夫。

みな       おな    なや    かか      ひと
皆さんと同じ 悩みを抱えている人がたくさんいます。

こうざ     がいこくじん          にほんじん   ともだち        つく
この講座で、外 国 人の、そして日 本 人の友 達をたくさん作りましょう!

Beginners are especially welcome.  Come study together in a relaxed atmosphere with others just like you!  This is also a good chance to make new friends while improving your Japanese!

日 時  平成29年4月9日(日)〜 AM10:00-AM11:30
            以降、日曜日に開催します(月2回程度)。
                              下記スケジュールをご確認ください。

場 所  日曜日  黒部市国際文化センター コラーレ (創作室)
  クラス  入門クラス  日本語ができない方!
       活動クラス  日常生活に役立つ日本語能力を高めましょう!
 受講料   資料代実費
 申込み
   開講日に直接コラーレにてお申込みください

※一時保育あり(事前予約が必要)

Date/Time:Starting from April 9th , 2016 (SUN)
times a month (Sunday)
                     10:00AM - 11:30AM
                     *Please see schedule below

Place:Sunday   → Kurobe City International Cultural Center "Colare"
  Class:Introductory Class, Intermediate Class

Cost: Materials fee

To apply:Please apply directly at Colare or the Kouminkan on the day of class

* babysitting available during course(prior reservation is needed)

All foreign residents are welcome to join !

ポスター

SCHEDULE ※スケジュールを変更しました(4/27更新)

関連のリンク

Colare